Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli savunma bakanlığı gündem özeti abd çin terörist

İYİ Parti'de Deprem Zirvesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin deprem sonrası yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İYİ Parti deprem gündemiyle toplandı. Genel Başkan Meral Akşener, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin deprem sonrası yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Toplantıya, deprem bölgesinde görevlendirilen Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri, GİK üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Sahada görevlendirilen isimlerin tespitlerinin ele alındığı toplantıda, İYİ Parti Afet Koordinasyon Merkezi'nin çalışmaları da masaya yatırıldı.

Çalışmalar kapsamında; "Bu çerçevede 524 kişiden oluşan arama-kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu 126 kişi enkazdan canlı olarak kurtarıldı. 7 binden fazla depremzede; misafirhane, otel ve konutlara yerleştirildi. Kurulan aşevlerinde günlük 150 bin kişiye yemek yardımı sağlandı. 500 çadırın kurulumu tamamlanırken, 1000 çadır için de harekete geçildi. 418 tırla yaklaşık 1 milyon ihtiyaç malzemesi afet bölgesine ulaştırıldı. Yardım malzemelerinin dağıtımı için 634 kişilik ekip oluşturuldu. Eğitim Politikaları Başkanlığı tarafından da 221 öğrenci 4 ilde burslu olarak okullara yerleştirildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.