Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli savunma bakanlığı gündem özeti abd çin terörist

Kılıçdaroğlu’ndan Nevruz Ve Aşık Veysel Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurttaşların huzur dolu bir Türkiye'de yaşamasını temenni ederek Nevruz Bayramı’nı kutladı. Kılıçdaroğlu, halk ozanı Aşık Veysel’i de 45. ölüm yıl dönümünde saygıyla andığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, 21 Mart Dünya Nevruz Günü ve Aşık Veysel’in 45. ölüm yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabı Twitter’da paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’la beraber tüm yurttaşların birlik, beraberlik ve dostluk içinde, huzur dolu bir Türkiye’de yaşamasını dileyerek Nevruz Bayramı’nı kutladı.

Kılıçdaroğlu, Aşık Veysel’i ölüm yıl dönümünde anarak, “’Aldanma cahilin kuru lafına Kültürsüz insanın külü yalandır Hükmetse dünyanın her tarafına Arzusu hedefi yolu yalandır’ diyen değerli halk ozanımız Aşık Veysel’i, aramızdan ayrılışının 45. yıl dönümünde saygıyla anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.