Muhalefette Çarşıyı Karıştıran Tartışma: Çözeceğim Seni Olm..!

-İktidara muhalefetiyle tanınan Sanatçı Atilla Taş yine aynı kamptan gazeteci İsmail Saymaz'a adeta "Orada neler oluyor?" dedirtecek ağır eleştirilerde bulundu. Suçlamalar muhalif kanatta üzüntüye yolaçtı.



ANKARA(ANKA) - Muhalif Sanatçı Atilla Taş, aynı özellikleriyle bilinen gazeteci İsmail Saymaz'a ağır eleştirilerde bulundu. Taş'ın bir yıl boş yere hapis yatmasından İsmail Saymaz'ı suçlu tuttuğu açıklamaları sosyal medya kullanıcılarını sarstı.

-ÇARŞI KARIŞTI...

Muhalif Sanatçı Atilla Taş'ın çarşıyı karıştıran ve İsmail Saymaz'ı hedef alan açıklamaları şu satırlarla başladı:

-"ATATÜRK'Ü SEVMEZDİN TAPAR OLDUN..."

"Hazır İsmail saymaz muhabbeti açılmışken, O ve türevleri yüzünden 1 yıl daha hapis yatmak zorunda kaldım. Şimdi o halk tv’den yüzbinler kazanırken ben yurtdışına bile çıkamıyorum! :) Seninle bütün bu halkın önünde hesaplaşacağız Yiyosa Halk tv’ye davet et orada anlatayım yediğin naneyi, yerse tabi! Benim ömrümden bir yılımı nasıl çaldığını! Aynı İsmail Saymaz biz mahkemede serbest kalınca bir tweet atarak fetöcüleri serbest bıraktılar diyor ve biz bir yıl daha hapiste kalıyoruz! Bak İsmail Saymaz, senden bir yıl alacağım var! Gizli bi eleman olduğunu düşünüyorum. O kadar zıplıyosun kimse tık demiyor! bana yaptıkları gibi almıyorlar mesela! Atatürk’ü sevmezdin tapar oldun! Ama bu kez çok pis bi adama çattın! çözeceğim seni olm!"

İsmail Saymaz'ın başını yaktığını ısrarla yineleyen Muhalif Sanatçı Atilla Taş, "Beni arayıp abi çok özür dilerim. Olayların buraya geleceğini bilmiyordum dedin. Ben de sana inandım. Anlat İsmail duysun insanlar! Anlatsana olm bunu yazdırmak için sarfettiğin cümleleri, pişmanlığını anlatsana olm! Niye sustun?" dedi.

-"O ZAMAN KİTABINI NİYE 'GÜZEL İNSANA' DİYE İMZALADIN?"


Muhalif kanatta üzüntüye yolaçan tartışmaya katılan Muhalif Gazeteci İsmail Saymaz, "Evet, Atilla Taş ben tweet atarak, cezaevinde kalmana yol açtım (!) Ve sen de cezaevi anılarını yazdığın kitabını 'Güzel adam, güzel dost' diye yazarak, bana armağan ettin" cevabını verince Atilla Taş şu açıklamayı yaptı:

"Allah benim belamı verseydi de yazmasaydım. Ama öyle ağladın ki telefonda yeminle acıdım! Büyük çakalsın! Şapka çıkarttım şu an! İsmail tek kelimem var büyük çakalsın. Bir yerde patlayacaksın! Bu güzeldi. Ama ne yaptığını da anlatmazsan büyük yavşaksın! Beni arayıp abi çok özür dilerim. Olayların buraya geleceğini bilmiyordum dedin. Ben de sana inandım. Anlat İsmail duysun insanlar! Anlatsana oğlum bunu yazdırmak için sarf ettiğin cümleleri, pişmanlığını anlatsana oğlum! Niye sustun?"

Atilla Taş tartışmayı "Bu gece üzdüğüm herkesten özür dilerim. Ama İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin!" şeklinde bitirdi.

Ağır kelimelerin kullanıldığı tartışmada tarafların mahkemelik olup olmayacağı bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.