Öne Çıkanlar Wings Kanseri koruyan besinler Liv Hospital Diyet ve Beslenme Uzmanı Serap Güzel Bizim İçin Darbecilerden Farkı Yoktur Yunanistana kaçan 8 darbecinin durumu Dilara Öztunç Aralık ayı ekonomik güven endeksi Avaşin-Basyan bölgesi Yapı Kredide Görev Değişimi AK Parti Genel Merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ecem baltacı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu

Ukrayna'yla Beşinci Toplantı 9-10 Mart'ta

Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Beşinci Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko'nun başkanlıklarında, 9-10 Mart 2016 tarihlerinde Türkiye’de gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, ilgili bakanların katılımıyla Ankara'da düzenlenecek olan konsey toplantısında güncel, ikili ve bölgesel konular kapsamlı biçimde ele alınacağı belirtildi.

Bu vesileyle yapılacak görüşmelerde, Kırım konusu ve Kırım Tatar soydaşların durumu hakkında da görüş alışverişinde bulunulacak. Toplantıda Ukrayna ile stratejik ortaklık ilişkilerinin derinleştirilmesine yönelik işbirliği imkânları değerlendirilerek, bu istikamette muhtelif anlaşma ve protokoller imzalanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.