Öne Çıkanlar tüik chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu abd Kuafu1 deprem türkiye İdlib EMİNE ERDOĞAN zam Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı bugünün gündemi Devrim Özder Akın

Derya Gülünay, Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu

Turizm ve seyahat alanında önde gelen ve 1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR’da Derya Gülünay Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü  oldu.

Derya Gülünay Kimdir?
 

1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Gülünay, 18 yılı aşkın süre çeşitli görevler üstlendiği Yapı ve Kredi Bankası’nda çalıştı.Farklı segmentlere yönelik kredi kartları, banka kartları, ön ödemeli kartlar gibi pek çok ürün grubunun sorumluluğunu yöneten Gülünay, Yapı ve Kredi Bankası’nda son olarak Kredi Kartları Ürün Yönetimi Müdürü olarak görev yaptı.

15 Mayıs 2017 itibari ile Setur Servis Turistik A.Ş.’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak göreve başlayan Derya Gülünay, evli ve bir çocuk annesi.

 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.