Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut bbp boyner mühimmat TOGG Kuşadası Belediyesi abd Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kupası Vodafone Plaza'da

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş JK’nın kazandığı şampiyonluk kupası, “Kartal Yuvası” mağazalarının ardından 19 Ağustos Cuma günü Maslak’taki Vodafone Plaza’da Vodafone Türkiye çalışanları ile buluştu.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonu şampiyonu Beşiktaş JK’nın şampiyonluk kupasına bir gün boyunca ev sahipliği yaptı. Daha önce Türkiye'nin bir çok noktasındaki “Kartal Yuvası” mağazalarında sergilenen ve Selçuklu Yıldızı’nın ilham kaynağı olduğu şampiyonluk kupasına Vodafone çalışanları yoğun ilgi gösterdi.
                                                             
Vodafone çalışanları Beşiktaş JK’nın 14. şampiyonluk kupasına büyük ilgi gösterirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 10 kilo 300 gram ağırlığındaki özel tasarım ve altın kaplama kupa gün boyunca Vodafone Plaza’da sergilenirken çalışanlar da kupayı yakından inceleme fırsatı buldu.



Kupanın Esin Kaynağı 'Selçuklu Yıldızı'

 
Türk sanat eserlerini süsleyen Selçuklu Yıldızı şampiyonluk kupasının ana esin kaynağı oldu. Eski Türk devletlerinin kazandığı zaferlere atfen bayraklarında da kullandığı Selçuklu Yıldızı, "birlik ve beraberlik" ile “zafer” anlamlarını simgeliyor. Eşsiz geometrik şekli ile asırlar boyu Türk sanat eserlerini süsleyen Selçuklu Yıldızı, iç içe geçmiş iki kareden oluşuyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.