Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yurt dışı üretici fiyat endeksi tbmm Prof. Dr. Ali Yakıcı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nde Kirolbet Baskonia Vitoria-Gasteiz’i 87-80 Mağlup Etti

THY Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, üçüncü hafta karşılaşmasında konuk ettiği Kirolbet Baskonia Vitoria-Gasteiz’i 87-80 mağlup etti. İspanyol rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını da 39-36 önde tamamlayan temsilcimizde, Nando de Colo 39 sayıyla EuroLeague kariyer rekorunu kırdı. 

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada13-18 öne fırlayan konuk takım karşısında De Colo ve Williams ile skor üreten Fenerbahçe Beko, çeyrek sonunda skoru 22-22’de eşitledi. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü ele alan Obradovic’in öğrencileri soyunma odasına 39-36 önde gitti. 

Üçüncü çeyrekte Fenerbahçe Beko vites yükseltse de İspanyol ekibi maçtan kopmadı. 4’üncü çeyreğe 63-58 önde giden Fenerbahçe Beko'da, Westermann 5 faulle kenara geldi. (09.03) Kalinic ve A. Muhammed ile skoru 69-62’ye getiren Fenerbahçe Beko, aradaki skor farkını korudu ve maçı 87-80 kazandı. De Colo 39 sayıyla  maça damga vurdu.

Anahtar Kelimeler:
THY Avrupa Ligi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.