Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Prof. Dr. Ali Yakıcı Kuşadası Belediyesi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp tesk genel başkanı bendevi palandöken boyner

Şampiyon Kara Kartal Kupasını Aldı

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kupasına TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Yedi sezonluk şampiyonluk hasreti çeken siyah beyazlılar bu sezonu 79 puanla tamamlayarak tarihindeki 14. şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Öğle saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen poster çekimi ile başlayan şampiyonluk kutlamaları, boğazda tekne turu ile sürdü. Kandilli'den hareket eden Beşikteş'lı  oyuncuları taşıyan tekne yoğun bir konvoyla beraber Dolmabahçe'ye ulaştı. Burada binlerce taraftarın karşıladığı siyah beyazlı kafile daha sonra törenin yapılacağı Vodafone Arena Stadı'na geçti.
Törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de platforma çıkarken, basın mensuplarına verilen görüntünün ardından siyah-beyazlı futbolcular, kupayla tribünleri gezerek şampiyonluğu kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.