Öne Çıkanlar tüik abd Kuafu1 deprem türkiye İdlib zam Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı bugünün gündemi Devrim Özder Akın Yalovada hava durumu Dünyanın en kurak şehirleri

2016 KPSS Lisans Sonuçları Açıklanıyor

2016 KPSS-Lisans sonuçları yarın saat 16.30’da yayınlanacak.
22-29 Mayıs tarihlerinde yapılan KPSS Lisans sınavlarının sonuçları 14 Temmuz günü saat 16.30’da ÖSYM'nin internet adresinde yayınlanacak.  Çalışma hayatına atılmak için sabırsızlanan ve kamuyu düşündükleri için KPSS’ye giren memur adayları sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM’nin mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.
Adaylar için ayrı bir sınav sonuç belgesinin basılmayacağı belirtilirken, adayların KPSS puanları ile birlikte, testlerde verdikleri doğru ve yanlış cevaplar da açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.