Öne Çıkanlar ırak ORDU Hatay seçim sonuçları 2 Nisan 2024 Salı Gündemi 25 Mart 2024 Gündem Özeti 2 Mart 2024 Gündem Özeti 2023 yılı evlenme ve boşanma istatistikleri MEB Projeleri Kral Şakir: Devler Uyandı Hilal Altınbilek Şahane Hayatımın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek Schrödingerin Öteki Kedisi oyunu

Ankara Saldırısında Yaralılardan Biri Daha Hayatını Kaybetti

Ankara’da bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan Feyyaz Aydın, 1 haftadır süren hayatta kalma mücadelesini kaybetti.

Aydın'la birlikte Ankara’da hayatını kaybedenlerin sayısı  ikisi saldırgan olmak üzere toplam 38 kişi oldu.

Sağlık Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara patlamasında yaralanan, vücudunun değişik yerlerinde şarapnel parçası yarası olan ve iki bacağı diz altı ampute olan 36 yaşındaki Feyyaz Aydın tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.