Ankara’da 98 Bin 806 Tıbbi İlaç Ve 2 Adet Ultrasonografi Cihazı Ele Geçirildi

Ankara’da Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda izinsiz açılan poliklinik ve eczanede 98 bin 806 Tıbbi ilaç ve malzeme ile 2 adet Ultrasonografi cihazı ele geçirildi. Beş şüpheli hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Ankara Valiliği’nin açıklamasına göre Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde Suriye uyruklu şahısların izinsiz poliklinik açtığı ve burada sağlıksız ortamda muayene ve tedavi yapıldığı bilgileri üzerine iki ayrı adrese operasyon düzenlendi. Ayrıca muayene olan şahıslardan bu adreslerden birinin yanında bulunan ve eczane olarak dizayn edilmiş gecekondu tipi evden ilaç ettikleri bilgisi üzerine tespit edilen adrese de arama yapıldı.

Düzenlenen operasyonlar  ve aramada iki adet ultrasonografi cihazı ve buna bağlı monitörler ile 98.806 adet tıbbi ilaç ve malzeme ele geçirildi. Beş şüpheli hakkında ise kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapmak ve satmak suçundan yapılan yasal işlemlerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği belirtildi.(

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.