Öne Çıkanlar CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer mahmut tanal haberleri eğitim ocak kaç kişiye sosyal yardım yapıldı sosyal yardım fetö diyarbakır il jandarma komutanlığı aşk düeti 06 BY 6182 Ocak 2024 sanayi üretim endeksi konser

Çevre Bakanlığından 400 Lisans Öğrencisine 400 TL Burs

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakan Özhaseki’nin talimatıyla 400 lisans öğrencisine ayda 400 TL burs vereceğini duyurdu.

Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) lisans öğrencilerinden Çevre ve Şehircilik alanında Çevre Mühendisliği, Biyoloji, Elektrik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya ve Kimya Mühendisliği,  Şehir Planlama, Mimar ve  İnşaat Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerden bitirme tezi ya da bitirme projesi hazırlayan öğrencilere yönelik başlattığı burs çalışmasına bu yıl da devam edecek.

Geçen yıl 330’u lisans olmak üzere 500 den fazla öğrenciye burs veren TÜÇEV’in bu yıl ki başvuruları başladı. Belirtilen konu başlıkları altında tez hazırlayan öğrenciler 1 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Burs alan öğrenciler üniversite tarafından yapılan tez kabulünden sonra, tezini yazılı doküman ve CD/USB formatında birer kopya halinde TÜÇEV ’e teslim edecek. Bitirme tezleri ve bitirme projeleri, vakıf tarafından kurulan Çevre ve Şehir Kütüphanesinde yer alacak.

Başvurular http://tucev.org/duyurular/7-subat-1-mart-2017-bitirme-tezi-hazirlayan-lisans-ogrencilerine-yonelik-burs-firsati adresinden yapılabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.