Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri PENÇEKİLİT Operasyonu almanya diyarbakır Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) Erdoğdu YKS yunanistan terörist afad

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni Bir Seferberlik Başlatıyoruz"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars ve Karaman 7. Olağan İl Kongresine canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında: " Ekonomi hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ekonomi yönetimini yeniden oluşturuyoruz. Hem mevcut sıkıntıları çözecek adımları hem bizi hedeflerimize ulaştıracak hamleleri süratle hayata geçirme azmindeyiz. " ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 

"Ekonomi hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ekonomi yönetimini yeniden oluşturuyoruz. Hem mevcut sıkıntıları çözecek adımları hem bizi hedeflerimize ulaştıracak hamleleri süratle hayata geçirme azmindeyiz.  Aynı şekilde geçtiğimiz yıl başlattığımız hukuk reformları ve ekonomik güven iklimini de tahkim edecek şekilde hızlandırarak sürdürüyoruz. Milletimizden bu kritik dönemde salgınla mücadele için uygulamaya koyduğumuz tedbirlere hassasiyetle riayet etmelerini bekliyoruz. Görüyorsunuz Avrupa'dan Amerika'ya kadar Dünyanın her yerinde salgın ile baş edemeyen ülkeler yeniden içe kapanmaya başladı. Şayet milletimiz “Tamam” diye ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına riayet ederse bizim bu tür sert tedbirlere ihtiyacımız kalmaz. Şehirlerimizden ana caddelerimize ve meydanlarındaki sigara içme yasağının da bu çerçevede değerlendirilmesini istiyorum. Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil onun sağlığını korumaktır.” İfadelerini kullandı.

"Ak Partililerin Omuzlarına Tarihi Bir Sorumluluk Yüklüyor"

“İçerde ve dışarıda yaşadığımız her hadisede aldığımız güçlü destek ile milletimizin büyük ve güçlü Türkiye'yi inşaat sorumluluğunu AK Parti'ye verdiğini gösteriyor. Tabi bu durum Genel Başkanı’ndan Mahalle Temsilcisi ne kadar tüm Ak Partililerin omuzlarına tarihi bir sorumluluk yüklüyor. Madem AK Parti milletin kurduğu ve istikametinin hep milletin belirlediği bir partidir. Öyleyse bize düşen sorumluluğun gereğini yerine getirmektir. Bu anlayışla mecliste çok çalışacağız. Bu anlayışla hükümette daha çok gayret göstereceğiz. Bu anlayışla teşkilatlarımızın milletimizle daha sık kucaklaşmasını sağlayacağız. Bu anlayışla belediyelerimiz de daha çok hizmet ortaya koyacağız. Velhasıl hep birlikte gecemizi gündüzümüze katarak tüm samimiyetimizle ve enerjimizle birikimimiz ile çalışacak, çabalayacak ve milletimize layık olacağız. Görüldüğü gibi yapacak çok işimiz var.  Öyle tarihi ve kutlu bir mücadelede senlik benlik kavgasına, şahsi çıkarlarını davasının üzerine çıkarmaya helehele kibre, atalete, tembelliğe, nobranlığa asla yer yoktur.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.