Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı

Eryaman'da Ölü Ele Geçirilen Teröristin Kimliği Kesinleşti

Ankara Eryaman'da düzenlenen operasyonla ölü olarak ele geçirilen DEAŞ terör örgütüne üye teröristin, 1992 Adana doğumlu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Ahmet Balık olduğu kesinleşti.

Ankara Valililği, Eryamanda yapılan Operasyonda ölü ele geçirilen teröristin kimliğine ilişkin yayımladığı basın açıklamasında; "19.10.2016 Çarşamba günü, Etimesgut İlçesi Eryaman Mahallesinde bulunan apartman dairesinde, güvenlik güçleri tarafından saat 03.00 sularında yapılan operasyonda, ölü ele geçirilen DEAŞ terör örgütüne üye teröristin, 1992 Adana doğumlu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Ahmet BALIK olduğu tespit edilmiştir." denildi.
Ankara Valiliği, Teröristin Anıtkabir ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi civarında yaptığı keşif ve gözetleme faaliyetlerine ilişkin fotoğrafları da kamuoyu ile paylaştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.