Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli savunma bakanlığı gündem özeti abd çin terörist

Gri Listedeki Terörist Batman’da Yakalandı

Batman’da güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda, gri listede yer alan üst düzey terörist silah, teçhizat ve malzemeleri ile birlikte yakalandı.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre Batman merkezde yürütülen operasyonda gri listede yer alan üst düzey terörist yakalandı. Teröristle birlikte bir adet Taurus marka tabanca, iki adet av tüfeği, 15 adet dokuz mm tabanca fişeği, 15 adet 7,62 mm Kalaşnikof fişeği, 17 adet av tüfeği fişeği, bir adet el dürbünü, bir adet Yaesu marka el telsizi, bir adet not defteri, bir adet sırt çantası, bir takım örgüt kıyafeti, bir adet avcı yeleği, iki adet askeri panço, bir adet el feneri, bir çift bot, bir kutu silah temizleme spreyi ve muhtelif giyim malzemeleri de ele geçirildi.

Diyarbakır Merkez’de bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalanırken, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde DEAŞ terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı.

Şırnak Uludere’de güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda, bir adet Dragunov keskin nişancı tüfeği dürbünü, bir adet akü ve muhtelif yaşam malzemesi ile Tunceli Ovacık’ta el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirilerek imha edildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.