Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri diyarbakır Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ almanya Erdoğdu YKS yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) PENÇEKİLİT Operasyonu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Gündemde Bugün-3 Şubat 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Mersin Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Törenine Katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016 Yılı Değerlendirme ve Fikirtepe Konulu Basın Toplantısına katılacak (Saat:10.00)  

BAKAN ZEYBEKCİ İZMİR'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,
İzmir Ticaret Borsası Türk Tarımının Global Entegrasyonu ve Tarım 4.0 Projesi İşbirliği Protokolü İmza Törenine ve Konak Hilton Otel'de Ege İhracatçı Birliği İhracattın Yükselen Yıldızları ödül törenine katılacak. (Saat:15.30-16.30)

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Pendik'te "Eğitim-Bir-Sen 4. Türkiye Eğitimci Kadınlar Buluşması ile Gaziosmanpaşa'da Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışına katılacak. (Saat:09.00-14.30)

BAKAN ÇELİK VAN'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,
GTHB Van İl Müdürlügü Hizmet Binası Açılış Törenine katılacak, IPARD, Kırsal Kalkınma ve DAP Yatırımları Hibe Programları Dağıtım Törenine katılacak ve  Van Güçbirliği Platformu tarafından düzenlenen “Tarım” konulu toplantıya katılacak. (Saat:11.00-13.00-14.00)   

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Valilik ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek ve İl Özel İdaresi'nde brifing alacak. (Saat:11.30-12.00-14.30)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Albaraka Türk Sanat Galerisi ve Akademisi açılış törenine katılacak. (Saat:11.30)

EKONOMİ
-TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00) 

SPOR
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Odeabank-Panathinaikos Superfoods ile Kızılyıldız MTS-Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.
(Saat:20.00-22.45)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.