Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli savunma bakanlığı gündem özeti abd çin terörist

Gündemde Bugün-5 Nisan 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN7IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mutarlar ile buluşacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Antarktika Araştırma Grubunu Kabul edecek ve Bursa İli Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-13.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım,
Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Temel Atma Töreni ile Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nda düzenlenecek "101 Dev Eser"in toplu açılış törenine katılacak, Karabağlar'da Toplu Açılış Töreni'ne ve Karabağlar'da Temel Atma Töreni'ne katılacak. (Saat:11.00-14.00-16.00-17.20) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
Kalender Plaza'da STK'lar, Muhtarlar ve Kanaat Önderleriyle ile Toplantı, Tuğcan Otel'de Gaziantepli Kadınlar ve Kadın STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak ve Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın Ailesine Taziye Ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00-14.00-16.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ORDU'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kumru ve Ünye ilçelerinde düzenlenecek mitinglerde vatandaşlara hitap edecek. (Saat:11.00-13.30)  

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ GİRESUN'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Şırnak'ta şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün cenaze törenine katılacak. (Saat:12.30)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, 
Otomotiv Yetkili SatıcılarıDerneği(OYDER)tarafından düzenlenen “Otomotiv Perakendeciliğinde Sadakatin Gücü” konulu Otomotiv Kongresine katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:09.15)   

BAKAN BOZDAĞ İSTANBUL'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hukukçularla kahvaltıda, kadın seçmenlerle söyleşide bir araya gelecek; Yozgatlılar programına iştirak edecek. (Saat:10.00-14.30-17.30)

BAKAN ÇELİK ADANA’DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti Adana İl Başkanlığı önünde Esnaf Ziyaretinde bulunacak. (Saat:13.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, TESK Genel Merkezi’nde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) arasında çalışma hayatında Milli seferberlik kapsamında  Esnaf ve Sanatkarlara sağlanacak olan İstihdam teşvikleri ile ilgili imzalanacak olan İşbirliği protokolü imza törenine katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN EROĞLU İZMİR'DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlıkça yaptırılan 101 tesisin hizmete açılış törenine iştirak edecek. (Saat:13.00  

BAKAN ÖZLÜ BARTIN’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü,  Bartın OSB’debulunan test veinovasyon merkezini ziyaret ve sanayicilerle buluşma gerçekleştirecek, Teklas ve mescier firmaları üretim tesislerini, Esnaf ziyaret-Seçim bürosu ziyareti-AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek ve TSO ve MÜSİAD iş adamları ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:16.30-17.00-18.00-19.30)
 
BAKAN AKDAĞ ERZURUM’DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Polis Amca İlköğretim Okulu’nda “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller Kampanyası” kapsamında düzenlenen Ağız ve Diş Sağlığı Setlerinin Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İZMİR'DE
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Temel Atma Töreni’ne katılacak. (Saat:11.00) 
 
BAKAN ÖZHASEKİ İZMİR’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yaşampark’ta İnşaat sektörü Temsilcileri, STK ve Muhtarlarla bir araya gelecek, Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın Katılımıyla Toplu Açılış Törenine katılacak ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım ile Canlı Bağlantı, Karabağlar Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:10.00-15.30-17.20)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı nihat Zeybekci,
Marongozlar Sitesi ve 3. Sanayi Sitesi Esnafı İle Toplantı yapacak, Aliveren Köyünü ziyaret edecek, Çameli İlçesi Halkla Buluşma, Serinhisar İlçesi Halkla Buluşma ve Anemon Otel'de 2.  Kuşak İş Adamları İle Toplantı yapacak. (Saat:09.00-11.30-12.00-16.30-19.00)

BAKAN YILMAZ GAZİANTEP'DE
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı’na, Kamu ve Özel Okul Müdürleri ve Yöneticileri ile Milli Eğitimde 2023 Hedefleri Konulu Toplantı’ya katılacak, Gaziantep Üniversitesini, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret edecek ve Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'nda Esnaf ziyaretinde bulunacak.  (Saat:10.00-13.30-15.00-15.30-17.00) 

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ BAKÜ'DE
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın gayriresmi VIP açılış resepsiyonuna katılacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşecek.
-Avrupa Birliği (AB), Birleşmiş Milletler (BM), Almanya, İngiltere, Katar, Kuveyt ve Norveç, himayesinde Suriye Yardım Konferansı düzenlenecek.


GÜNCEL
-Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Genel Merkezinde Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)
-YÖK, Müzik Üniversitesinin kurulmasına ilişkinbir arama konferansı düzenleyecek. (Saat:14.00)

SPOR
-
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında; çaykur Rizespor-Kasımpaşaspor ve Fenerbahçe-Kayserispor maçları oynanacak.
(Saat:18.00-20.30) 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.