Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi mühimmat Hudut İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri DP Genel Başkanı Gültekin Uysal CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer gültekin uysal tesk genel başkanı bendevi palandöken

Gündemde Bugün-7 Nisan 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay İli ve Adana İli Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:14.00-17.00) 
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Şırnak’ta Toplu Açılış Törenine katılacak, Yüksekova’da Toplu açılış ve Temel Atma Törenine ve Esendere Gümrük Kapısı Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.30-16.00-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
İstanbul Swiss Otel’de gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelecek. (Saat:11.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ AFYONKARAHİSAR'DA
-
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Afyonkarahisar mitingine katılacak. Saat:15.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Giyimkent Tekstilya Fuar Merkezi'nin ve Ayasofya'da 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek "Aşk-ı Nebi" temalı Hilye-i Şerif sergisinin açılışına katılacak. (Saat:11.00-14.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ÇANAKKALE’DE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Çan’da Kale seramik Fabrika işçileri ile buluşacak, Çan’da Çarşı Camii de Cuma Namazı kılacak, Çan ve Biga’da Halkla buluşacak. (Saat:12.00-13.20-14.15-16.00)

BAKAN ÖZDAĞ ANKARA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Güngörmüşler konağında vatandaşlarla buluşacak, avukatlarla buluşacak ve Sincan İmam Hatipliler Derneği Kültür Evi'nde düzenlenecek toplantıya katılacak. (Saat:14.00-15.00-19.30)

BAKAN ÖZLÜ SAKARYA’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hendek KFS Sentetik Fabrika Açılışına, Kaynarca İlçe Binası Açılışına katılacak, Söğütlü OSB Ziyareti ve Yönetim Kurulu İle Toplantı yapacak, Filiz Fidan Yapı Açılışına katılacak, Teknokent’i Ziyaret edecek, Fikir Sanat Akademisi’nde Genç Kürsü programına katılacak ve SATSO Seçilmişleri ve Üyeleri Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-14.00-15.00-17.00-18.00-19.30-20.30)

BAKAN SOYLU ARTVİN'DE
-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arhavi ve Borçka'da halkla bir araya gelecek, Artvinli muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluşacak.(Saat:11.00-14.00-15.15)

BAKAN ÖZHASEKİ ŞIRNAK VE HAKKARİ’DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şırnak’ta Başbakan Sn. Binali Yıldırım'ın Katılımıyla Toplu Açılış Törenine katılacak, Yüksekova’da   Başbakan Sn. Binali Yıldırım'ın Katılımıyla Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine ve Başbakan Sn. Binali Yıldırım'ın Katılımıyla Esendere Gümrük Kapısı Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.30-16.00-17.30)

BAKAN YILMAZ SİVAS’TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Toplu Konut İdaresi Sivas Akıncılar Konut Belirleme Kura Töreni’ne Katılılacak ve İlçe’yi Ziyaret edecek, Gölova İlçesini Ziyaret edecek, Toplu Konut İdaresi Sivas Zara Konut Belirleme Kura Töreni’ne Katılım ve İlçe’yi ziyaret edecek ve Sivas Termal Hotel’de Sivas Valiliği Tarafından Düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.00-12.00-15.00-18.30)

BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Kars Lojistik Merkezinin temelini atacak, Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açacak, Sarıkamış-Horasan yolunda incelemede bulunacak.
(Saat:10.30-15.30)

BAKAN  AĞBAL İSTANBUL’DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bahçelievler’de Sanayici ve İş Adamları ile toplantı yapacak, Küçükçekmece İlçe sakinleri ile buluşacak, Küçükçekmece Belediyesi Kanarya Bilgi Evi açılışına katılacak, Başakşehir’de Sanayici ve İş Adamları ile toplantı yapacak, Başakşehir’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile toplantı yapacak ve Bağcılar’da Sivil Toplum Kuruluşları ve Bayburt Dernekleri buluşacak. (Saat:10.30-13.00-14.15-16.00-17.30-19.00)

EKONOMİ
-TÜİK, Şubat ayı perakende satış endeksleriyle 2016 4. çeyrek (Ekim-Aralık) dönemi inşaat ciro ve üretim endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa Başbakanı Bernard Cazeneuve, Tunus'ta temaslarda bulunacak.
-Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısı Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek.

 
GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez,
Sultanahmet Camii’de Cuma Hutbesi İradı (İdlib'de Yaşanan İnsanlık Suçu) ve Ayasofya’da 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Gerçekleştirilecek “Aşk-ı Nebi” Temalı Hilye-i Şerif Sergi Açılışına iştirak edecek. (Saat:13.15-14.30)
-Sağlık Bakanlığı, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü nedeniyle Ankara Üniversitesi ve Dünya Sağlık Örgütü ile birlikte “Konuşup Paylaşalım” konulu panel ve resepsiyon  düzenleyecek. (Saat:14.00-16.00)

SPOR

-Spor Toto Süper lig’in 27. Hafta açılış maçında Bursaspor, Kardemir karabükspor’u konuk edecek. (Saat:20.00)
-
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin son haftasında Darüşşafaka Doğuş-Kızılyıldız MTS ve Real Madrid-Anadolu Efes maçları oynanacak. (Saat:20.00-22.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.