Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi mühimmat Hudut İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri DP Genel Başkanı Gültekin Uysal CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer gültekin uysal tesk genel başkanı bendevi palandöken

Kuveyt - Türkiye Uçuşları Artıyor

Türk Hava Yolları (THY) bu hafta itibariyle, Kuveyt ile Türkiye’nin gözde tatil yerlerinden Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya arasında karşılıklı uçuşlara başlıyor.

Kaydettiği büyüme rakamları ve gerçekleştirdiği çok sayıda inovatif faaliyetle bugün dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında anılan THY, kapsamlı uçuş ağına Kuveyt ile Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya iç hat noktaları arasında düzenleyeceği seferleri de ekleyerek bölgedeki mevcut etkinliğini artırıyor.

Seferler; 27 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-Trabzon, 30 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-İzmir, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Kuveyt-Bursa, 3 Temmuz 2016 itibarıyla da Kuveyt-Antalya güzergâhları üzerinden, karşılıklı olarak icra edilecek.

Kuveyt’ten Antalya’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Trabzon’a tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 429 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Bursa’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 419 Amerikan Doları, Kuveyt’ten İzmir’e ise yine tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.