Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri DP Genel Başkanı Gültekin Uysal CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Marmara ve İç Bölgelerde Sis Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre,  Marmara Bölgesi ve iç bölgelerde sabah ve gece saatlerinde beklenen sis ve pus hadisesinin özellikle İstanbul ve Yalova çevrelerinde sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkililerine göre, Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Batı ve güney kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara Bölgesi ve ülkenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak ve mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (çarşamba) Doğu Akdeniz'de kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.
 
Uyarılar

Yetkililer, Marmara Bölgesi ve iç bölgelerde sabah ve gece saatlerinde beklenen sis ve pus hadisesinin özellikle İstanbul ve Yalova çevrelerinde sabah saatlerinde etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
 
 
Bölgelerde Göre Hava Durumu

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın ; Yarın (çarşamba) Doğu Akdeniz'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu (17)
İstanbul: Parçalı bulutlu (10)
Bursa:  Parçalı bulutlu (16)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu (19)
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu (20)
Bolu: Parçalı bulutlu (16)
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu (11)
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu (6)
Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu (19)
 
 


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.