Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise milli savunma bakanlığı gündem özeti çin abd terörist

Orman ve Su İşleri Bakanlığı atama kararları Resmi Gazete'de

ANKARA (ANKA) – Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Müsteşar Yardımcılığı’na atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Müsteşar Yardımcılığı’na Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı atanırken, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diniz’in atandığı belirtildi.

Kararda, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığı’na Ergün Üzülecek’in atandığı belirtilirken bu sebeple boşalacak olan Meteoroloji  4. Bölge Müdürlüğü’ne, Meteoroloji  8. Bölge Müdürü Erol Aydın’ın atandığı bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü’ne ise, Meteoroloji  14. Bölge Müdürü Sami Çevik atanırken bu nedenle boşalacak olan 14.Bölge Müdürlüğü’ne, Meteoroloji  11. Bölge Müdürü  Adem Taşçı’nın atandığı belirtildi. (ANKA)

(HTC/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.