Öne Çıkanlar Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer mahmut tanal haberleri eğitim ocak diyarbakır il jandarma komutanlığı aşk düeti kınama avro ne kadar numan kurtulmuş Sendikal Haklar muhalefet sayesinde

"Pınar Gültekin’i Katleden Caninin Hak Ettiği En Ağır Cezayı Alacağından Şüphem Yoktur”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur. Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha asla yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.