Öne Çıkanlar Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer mahmut tanal haberleri eğitim ocak diyarbakır il jandarma komutanlığı aşk düeti kınama avro ne kadar numan kurtulmuş Sendikal Haklar muhalefet sayesinde

Şehit Paker İçin Hastanede Tören Yapıldı

Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit düşen Uzman Çavuş Selçuk Paker için tören düzenlendi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması amacıyla yapılan çalışmalar sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit düşen Uzman Çavuş Selçuk Paker için uğurlama töreni düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, 8. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Deniz Kartepe, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar, şehidin ailesi ve mülki erkan katıldı.

Tören şehidin naaşının katafalka koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından şehidin özgeçmişi okundu. Konuşmaların ardından şehidin ruhuna dua edildi. Okunan duanın ardından şehidimizin naaşı defnedilmek üzere memleketine uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.