Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri diyarbakır Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ almanya PENÇEKİLİT Operasyonu Erdoğdu YKS yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) Roche İlaç Türkiye

Ulaştırma Ve MEB’e FETÖ Operasyonu: 47 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Ulaştırma Bakanlığı’nda görevli 17 ve Milli Eğitim Bakanlığında görevli 30 kişi hakkında gözaltı verdi. Gözaltı işlemlerinin bu sabah itibarıyla başladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY’ye ilişkin soruşturmalar kapsamında, Ulaştırma Bakanlığında görevli 17 ve Milli Eğitim Bakanlığında görevli 30 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltı işlemlerinin bu sabah itibarıyla başladığı öğrenilirken, şüphelilerin tamamının Bylocak kullanıcısı olduğu belirtildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 47 kişinin tamamının daha önce görevlerinden ihraç edildikleri ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.