Öne Çıkanlar diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi mühimmat Hudut İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik Semizotu Ahad et-Temimi

Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Eylem Planı Kabul Edildi

Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu’nun ilk toplantısı Başbakan Yardımcısı Sayın Lütfi Elvan Başkanlığında gerçekleşmiştir.

Toplantıya Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi, İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala ve Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal katılmışlardır.

Toplantıda, Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Eylem Planı Taslağı ele alınmış, üzerinde değerlendirmeler yapılmıştır. 2016-2019 yıllarını kapsayan eylem planı komisyonda kabul edilmiş ve önümüzdeki günlerde bir Başbakanlık Genelgesi ekinde yayınlanması kararlaştırılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.