Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Zeytin Dalı Harekatında Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 970 Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 23 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini belirterek, harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 970 olduğunu bildirdi.

TSK, 18. gününde olan Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

“Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre, 6 Şubat 2018 tarihinde, 23 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 970 olmuştur.”

İDLİB’DE BİR ASKER ŞEHİT OLDU

TSK, İdlib’de tesisine devam edilen 6 numaralı gözlem noktasında terör örgütleri tarafından dün gerçekleştirilen roket ve havan saldırısı neticesinde bir askerin şehit olduğunu, beş asker ile bir sivil görevli personelin yararlandığını bildirdi.

Yararlıların hayati tehlikesinin olmadığının kaydedildiği açıklamada, “Saldırı sonrasında terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.