Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Gündemde Bugün-1 Mart 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dört Afrika ülkesini kapsayan ziyareti çerçevesinde Moritanya’dan Senegal'e geçerek resmi ziyaretlerde bulunacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, KOSGEB Yeni Başkanlık Binası'nda KOSGEB 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Intercontinental Otel'de Vergi Konseyinin 130. Olağan Genel Kuruluna katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN ARTVİN'DE

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Rize-Artvin Havalimanı İnşaatında İncelemede bulunacak, Cankurtaran Tüneli’nin Trafiğe Açılmasına katılacak, Artvin Valililği'ni, Artvin Belediye Başkanlığı'nı ve Artvin AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:10.30-12.00-13.00-14.00-14.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, KOSGEB Yeni Başkanlık Binası'nda KOSGEB 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MEB Başöğretmen Toplantı Salonu'nda Osman Durmaz Vakfı ile Yozgat Valiliği Arasında 16 Derslikli Okul Yapım Protokolü imza törenine katılacak, KOSGEB Başkanlık Binası'nda KOSGEB 5. Kobi ve Girişimcilik Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00-11.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yargıtay 150. Yıl Hatıra Ormanı fidan dikimi merasimine iştirak edecek. (Saat:13.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Anayasa Komisyonu’nda, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

-Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü sunumu,  Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü sunumu, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlığı sunumu yer alıyor. (11.00)

-KİT Alt Komisyonu’nda, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu’nda, Türk - Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları (SETA) Vakfı ''Avrupa İslamofobi Raporları'' editörü Yrd. Doç. Dr. Enes Bayraklı'nın yapacağı sunum dinlenecek. (11.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014-2016 Dönemi Girişimcilik istatistiklerini ve Ocak ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi 24. hafta maçında Anadolu Efes, deplasmanda İtalya'nın Ax Armani Exchange Olimpia Milan takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.