Gündemde Bugün-10 Eylül 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor
.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Zirvesi açılış oturumuna ve Astana Deklarasyonu'nun kabul edilmesinin ardından Kazakistan tarafınca Devlet ve Hükümet Başkanları onuruna verilecek resmi öğle yemeğine katılacak.
 
BAŞBAKAN YILDIRIM BİLECİK VE ESKİŞEHİR’DE
-Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne ve Tasigo Hotel’de, Eskişehir STK ve iş dünyası buluşması etkinliğine katılacak. (Saat: 10.00-14.30)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür merkezinde programa katılacak ve Birlik Mahallesi'nde Çankaya Belediyesi İsmet İnönü Parkı açılışına katılacak. (Saat:11.00-19.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi'nde Ak Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı  Olağan Kongresine Katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ VE KONYA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Tomarza Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliklerine katılacak ve Meram Belediyesi'nin Düzenlemiş Olduğu Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında, Miras Programına katılacak. (Saat:11.00-20.30) 

 
BAKAN EROĞLU MUĞLA’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Muğla Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması yapacak, AK Parti Muğla İl Başkanlığını Ziyaret edecek, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman Mahallelerine Kullandırılan Gelir Getirici Türve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak ve Zeytinköy Mahallesinde İncelemede bulunacak. (Saat:11.00-13.00-13.30-15.45) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile Bazı Arap Ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.
 
SPOR
-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda son çeyrek finalistler belli olacak. Sinan  Erdem Spor Salonu’nda Letonya-Karadağ, Sırbistan-Macaristan, İspanya-Türkiye ve Hırvatistan-Rusya maçları oynanacak. (Saat:12.30-15.15-18.45-21.30)
-Süper Lig’in 4. Haftasına Osmanlıspor-Göztepe, Trabzonspor-Gençlerbirliği,Bursaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor ve Antalyaspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-17.00-20.00-20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.