Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

Gündemde Bugün-10 Temmuz 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Dünya Petrol Kongresine katılacak, Mabeyn Köşkü'nde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucıc ile Görüşecek, Dünya Petrol Kongresine Katılan Devlet ve Hükümet Başkanları ile Öğle Yemeğinde biraraya gelecek, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’u, Shell Dünya Başkanı Ben Van Beurden’ı ve BP Grup CEO’su Bob Dudley’i ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-14.00-16.00-17.00-18.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu ziyaret edecek ve Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde İl Başkanları toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-13.00)  

BAKAN ÇAVUŞOĞLU FİLDİŞİ SAHİLİ'NDE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 
Abidjan’da düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Konseyi 44. Toplantısı’na katılmak üzere Fildişi Sahili Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek. İİT Zirve Dönem Başkanı sıfatıyla Abidjan Toplantısı’na katılacak olan Çavuşoğlu İİT üyesi ülkelerin Dışişleri Bakanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. 

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayı sanayi üretim endeksi ile haziran ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNRYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-Avrupa 20 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Şampiyonası Portekiz'de devam ediyor. Türkiye, D Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.15)
-Futbolda 2017-2018 sezonunun 2. ve 3. lig gruplarının kura çekimi gerçekleşecek. (Saat:15.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.