Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Gündemde Bugün-11 Kasım 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediyesi Kültürel Mirası İhya Restorasyon Projeleri Tanıtım Programı’na katılacak. (Saat:15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’da Gürsu OSB Başkanlığını ziyaret edecek, muhtarlarla kahvaltıda buluşacak, Nilüfer Belediyesi tesis açılışı ve Mudanya Belediyesi temel atma törenleri ile Tarım Çalıştayı’na katılacak. (Saat:10.30-11.00-13.00-14.30-16.00)

BAKAN ÖZLÜ ADIYAMAN'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Adıyaman Valiliği İPA Projesi imza protokolü'ne, AK Parti Besni İlçe Kongresi'ne, AK Parti Gölbaşı İlçe Kongresi'ne katılacak, Adıyaman OSB'ni ziyaretinde Fabrika Ziyaretleri (İnternet Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vetal Tıbbi Serum Üretim Merkezi) KOSGEB İl Binasının açılışını gerçekleştirecek, TPAO Sosyal Tesislerinde İşadamları ile yemekli toplantı yapacak. (Saat:10.00-11.00-13.00-14.30-18.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Kongre Merkezi'nde Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve TOKİ İşbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 834 adet konutun kura çekim törenine katılacak,  Kadir Has Şehir Stadyumu Önünde Halep'e Yardım Malzemesi Taşıyan 10 Tır'ı uğurlama Törenine katılacak. (Saat:11.00-12.00)

BAKAN ÇELİK VAN'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve "Ortadoğu'da Fırsatlar ve Meydan Okumalar" başlıklı Helsinki Politika Forumu'na katılacak ve konuşma yapacak. (Saat:11.45-13.30)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı Banliyo Hatları'nda incelemede bulunacak ve basın açıklaması yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ MARDİN'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Derik'te Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için okutulacak Mevlit Programına katılacak, Mehmet Ayaydın İlk ve Ortaokulu Açılış Törenine katılacak ve Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesi Açılış Törenine katılacak. (Saat:12.30-13.15-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ERZİNCAN'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Erzincan AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda deplasmanda Estonya ile karşılaşacak. (Saat:18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 6. haftasında Gaziantep-Basketbol-Trabzonspor, Banvit-TOFAŞ, Galatasaray Odeabank-Demir İnşaat Büyükçekmece ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi 7. haftasında Beşiktaş-Halkbank, Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor, İlbank-Fenerbahçe, Çanakkale Belediyespor-Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Nilüfer Belediyespor-Seramiksan maçları oynanacak. (Saat:14.00-14.00-17.00-17.00-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.