Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Gündemde Bugün-13 Eylül 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da  Belediye Başkanları Toplantısına katılacak, AK Parti Genel Merkezinde MYK Toplantısına başkanlık edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kuveyt Başbakanı Şeyh Jaber Al Mubarej Al Hamad Al Sabah'ı ve Moldova Parlamentosu Başkanı Andrıan Candu’yu ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 11.00-14.00-18.00-19.00)

 
TBMM BAŞKANI KAHRAMAN’IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman,
Gambiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Aja Fatoumatta Tambajang ve Gambiya Meclis Başkanı Mariam Denton ile beraberindeki heyeti kabul edecek, ardından Moldova Parlamento Başkanı Adrian Candu ile heyetlerarası görüşmeler yapacak,TBMM ile İstanbul Üniversitesi arasında İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi’nde bulunan Yıldız Albümlerinin ve o döneme ait belgelerin dijital ortama aktarımının gerçekleştirilmesi amacıyla İstanbul Üniversitesi Rektörü Mahmut AK’ında katılımlarıyla TBMM Tören Ara Salonunda yapılacak işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (Saat:10.30-11.30-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binail Yıldırım, Resmi Konutta Moldova Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Adrian Candu İle Görüşme yapacak ve ATO Congresium'da  Belediye Başkanları Toplantısı 2. Oturumuna katılacak. (Saat: 10.00-14.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezinde MYK Toplantısına  başkanlık edecek. (Saat:12.00)
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU BURSA’DA
-Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Uludağ Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak. (saat:10.00)
 
BAKAN ELVAN ANTALYA’DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı Açılış Programına katılacak, Antalya İl Başkanlığını Ziyaret edecek ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00-15.00-18.00)
 
BAKAN ARSLAN KOCAELİ’NDE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılacak ve Kocaeli Valiliğini ziyaret edecek. (Saat:11.00-13.30)
 
BAKAN EROĞLU ANKARA’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara’nın Polatlı ilçesinde düzenlenecek olan Sakarya Zaferi’nin 96. yıl dönümü kutlama merasimine iştirak edecek ve program çerçevesinde ayrıca Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkında yer alan şehitlik ve eserlerin açılış ve temel atma merasimini gerçekleştirecek. (Saat:14.00-15.00)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2017 Sanayi Ciro endeksini ve Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (saat:10.00)
-Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İhracatçı Eğilim Anketi 2017 yılı 2. Çeyrek Gerçekleşme ve 2017 yılı 3. Çeyrek Beklenti Sonuçlarını bir basın toplantısıyla açıklayacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.
 
SPOR
-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Rusya-Yunanistan ve İtalya-Sırbistan maçları oynanacak. (Saat:18.45-21.30)
-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup maçları yapılacak. G Grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Porto ile karşılaşacak. (Saat:21.45)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.