Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Gündemde Bugün-13 Temmuz 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı'na katılacak, 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Abdurrahman Suveyhili’yi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:14.00-16.00-17.00-18.00-19.30)

 
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Katar Ekonomi Ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani’yi kabul edecek, 
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı'na katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:12.00-14.00-19.30)

BAKAN YILMAZ BOLU VE İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Büyük Abant Oteli ve Kongre Merkezi'nde Türkiye Maarif vakfı Yıllık İstişare Toplantısı'na katılacak ve İstanbul Ticaret Odası  Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat:10.00-16.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G
ambiya Dışişleri, Uluslararası İşbirliği ve Yurtdışındaki Gambiyalılar Bakanı Ousainou Darboe ile resmi konutta görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-12.00)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ATO Meclis Salonu'nda 15 Temmuz ve Kalkınma Paneline katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde BYEGM’nin 15 Temmuz Anma etkinlikleri kapsamında Türkiye’de ağırladığı yabancı basın mensupları ve ulusal basınımızla bir araya gelecek. (Saat:11.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ESTONYA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Estonya’nın başkenti Tallinn’de düzenlenecek olan “Çevre Bakanları Gayri Resmi Toplantısı”na katılacak.

BAKAN ARSLAN SAMSUN VE SİNOP'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Samsun Valiliğini ziyaret edecek, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Tekkeköy, Örnek Sanayi, Petrol Ofisi ve Havaalanı Farklı Seviyeli Kavşak Köprüleri Açılış Törenine katılacak, Sinop Havalimanı’nda İncelemelerde, Sinop Üniversitesi Kampusu Köprülü Kavşağın  İncelemesinde, Ayancık Gerze Mevki Heyelan Mıntıkasında incelemede bulunacak, Ayancık İlçesi 15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkgöz’ün Şehitliğini Ziyaret edecek, Ayancık ve Türkeli STK’ları ile Toplantı yapacak, Sinop Valiliğini ve AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:09.50-11.00-13.30-14.20-15.30-16.30-17.30-19.30-20.00)   

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,
Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanı Mirko Sarovic ile görüşecek.
(Saat:15.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2017 Sanayi Ciro Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mayıs 2017 Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)


GÜNCEL
-TÜRK-İŞ, TİSK, TESK, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, Türkiye KAMU-SEN ve TOBB’un oluşturduğu Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi (KİK) tarafından 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında TOBB’da ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. (Saat:11.00)

SPOR
-Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda İsveç'in Östersunds takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-TFF 1. Lig 2017-2018 sezonu fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. (Saat:16.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.