Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Gündemde Bugün-14 Eylül 2020 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NUN PROGRAMI

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsünde incelemelerde bulunacak  ve ardından açıklama yapacak. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı Ciro Endeksleri, Perakende Satış Endeksleri, Sanayi Üretim Endeksini ve Ağustos ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-2020-2021 Sezonu Süper Lig'in 1. haftası Atakaş Hatayspor-Medipol Başakşehir maçıyla tamamlanacak. (20.00))

-2020-2021 Sezonu TFF 1. Lig 1. haftası Balıkesirspor-Giresunspor, Akhisarspor-Tuzlaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.