Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Gündemde Bugün-14 Temmuz 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 15 Temmuz ve İnsan Hakları Paneline katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Abdurrahman Bin Casim El Sani’yi Kabul edecek. (Saat:15.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileri ile biraraya gelecek, (Saat:11.00)  

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ’UN PROGRAMI

-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde BYEGM’nin 15 Temmuz Anma etkinlikleri kapsamında Türkiye’de ağırladığı yabancı basın mensupları ve ulusal basınımızla bir araya gelecek. (Saat: 14.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Thani ile bir araya gelecek ve ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. (Saat:10.00-11.15)
 

BAKAN ÖZHASEKİ ESTONYA’DA
-Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Estonya’nın başkenti Tallinn’de düzenlenen “Çevre Bakanları Gayri Resmi Toplantısı”nda ikili görüşmelerine devam edecek.  Özhaseki, Estonya Çevre Bakanı Siim Kiisler ile Görüşecek. (Saat:11.15)
 
BAKAN ÇELİK ADANA’DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Yüreğir Belediyesi ziyaret edecek, Demokrasi ve Şehitler Parkının açılışına ve Anemon Otel’de 15 Temmuz Şehitleri mevlid yemeğine katılacak. (Saat:17.30-18.00-20.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TÜRKSAT Genel Müdürlüğü'nde TÜRKSAT Şehitler Anıtı Açılışı ve Anma Programına katılacak, Atatürk Havalimanı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisine katılacak ve Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol Kulesi Ziyaret ve Basın Açıklaması yapacak. (Saat:12.00-18.30-19.00) 

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TİM Toplantı Salonu'nda
Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu, Sektör ve Birlik Başkanlarının katılımıyla düzenlenecek olan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ LONDRA'DA
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katılacak. 
 
BAKAN AVCI ANKARA’DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Nabi Avcı Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen "15 Temmuz Diriliş Şiirleri" programına katılacak. (Saat:10.00)
 
AK PARTİ SÖZCÜSÜ EKER ANKARA’DA
-AK Parti Sözcüsü Mahir Eker, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde BYEGM’nin 15 Temmuz Anma etkinlikleri kapsamında Türkiye’de ağırladığı yabancı basın mensupları ve ulusal basınımızla bir araya gelecek. (Saat.11.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-TBMM Anayasa Komisyonunda
içtüzük değişikliği teklifinin alt komisyon raporu görüşülecek.

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-14.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2017 Süt ve Süt Ürünleri Üretimini, Kümes Haycancılığı üretimini açıklayacak ve Haziran 2017 Tarım Ürünleri  
Üretici fiyat endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

 
GÜNCEL
-Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı “15 temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Bakırköy Adalet Sarayı Atrium Salonunda anma programı düzenleyecek. (Saat:15.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu kura çekimi Nyon'da yapılacak.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'in ve  UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe ve turu geçmesi halinde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli olacak.
-656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlayacak. (Saat:10.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.