Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Gündemde Bugün-15 Kasım 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANTALYA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Regnum Carya Hotel'de 62. Türkiye Milli Pediatri Kongresine katılacak, Aksu Uçak Bakım Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Ziyaret edecek, Necati Başkırt İlk ve Ortaokulu Açılış Töreni ve Kürşat Başkırt ile Antalya Valiliği Arasında Sevim Başkırt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yapım Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:09.00-11.30-12.30)

BAKAN KURUM İZMİR'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Programına katılacak, Ege Üniversitesi Ziyareti ve Toplantı yapacak, Konak İlçesi Kuruçay ve Umurbey Mahallelerinde Yürütülen Emlak Konut Projeleri İzmir Konak 1. Etap ve 2. Etap Kentsel Tasarım Alanlarında İncelemede bulunacak. (Saat:10.00-12.00-14.15)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı sağlık harcamaları istatistiklerini ve Ağustos ayı İşgücü istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı Özel Sektörün Yurt dışından sağladığı Kredi Borcu verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü Konya'da İsveç ile karşılaşacak A Milli Takımımız, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki son çalışmasını yapacak. (Saat:18.30)

-Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçında deplaslanda Yunanistan’ın Olympiacos takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.00)

-Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, Challenge Cup Eleme Turu rövanş maçında Burhan Felek Spor Salonu’nda  Kastrioti Ferizaj ile karşılaşacak. (Saat:19.00)

-Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.