Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-16 Mayıs 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de İran Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Mahmud Vaizi’yi Kabul edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit aileleri ile iftar edecek.  (Saat:13.30-20.04)                          

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Divan Elmadağ'da Engelle Bireylerin İşgücüne Katılımını Destekleyecek Eğitim Ve İstihdam Projesi İmza Törenine katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nda Millî Eğitim Bakanlığı ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Arasında, Maden ve Enerji Teknolojisi Alanında Eğitim Tesislerinin Yapımına İlişkin Protokol İmza Törenine ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nda Eğitim Fakültesi Dekanları Toplantısına katılacak. (Saat:12.00-14.30)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ANKARA'DA

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir basın açıklaması gerçekleştirecek. (Saat:12.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Çeşitli kanunlarda değişiklik öngören teklifin görüşmeleri başlayacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 Yılı Gençlik İstatistiklerini, Mart ayı Sanayi Üretim Endeksini ve Ciro Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Finalinin play-off final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe, Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oluyor. (Saat:18.00)

-UEFA Avrupa Ligi finalinde Fransa'nın Marsilya takımıyla İspanya'nın Atletico Madrid takımı Lyon'da karşılaşacak. (Saat:21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.