Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Gündemde Bugün-16 Nisan 2019 Salı

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip edilecek.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye – AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı’nı Kabul edecek, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukashenko’yu Resmî Tören ile karşılayacak, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukashenko ile Baş Başa Görüşme, Heyetlerarası Görüşme, Anlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek,  Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukashenko onuruna Resmi Yemek verecek. (Saat:13.00-15.00-15.15-16.15-17.00-17.30)

BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye-Belarus İş Forumunun açılışına katılacak. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Perakende Satış Endekslerini, Ciro Endekslerini ve Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Şubat ayı Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu verilerini ve Konut Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ilk maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Zalgiris Kaunas’ı konuk edecek. (Saat:20.45)

-UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarında Juventus-Ajax, Barcelona-Manchester United karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00-22.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftası Çukurova Basketbol-OGM Ormanspor, Botaş-Mersin BŞB. karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:18.00-20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.