Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Gündemde Bugün-16 Ocak 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup toplantısında konuşacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Afganistan Büyükelçisi Abdul Rahim Sayedjan'in, Birleşik Krallık Büyükelçisi Dominick John Chilcott Cmg'nin, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'nin Güven Mektuplarını ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.30-14.00-14.45-15.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de Grup toplantısına katılacak, Çankaya Köşkü'nde Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Alekseı Erkhov’u kabul edecek. (Saat:11.30-16.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDAĞ ANKARA'DA

-Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda, "Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu çalışma ve faaliyetleri" hakkında bilgilendirme yapacak. (Saat:15.30)
 

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sheraton Otel'de YASED Yatırım Ortamı Değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Rixos Grand Ankara Hotel'de 3. Anadolu Medya Ödülleri’ne katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sheraton Otel'de “YASED Uluslararası Yatırımcılarla İstişare Toplantısına”katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sheraton Otel'de “YASED Uluslararası Yatırımcılarla İstişare Toplantısına”katılacak. (Saat:14.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü milletvekillerinin sözlü sorularını yanıtlayacak. Uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın teşrifleriyle “Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu” çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve istişari amaçlı toplanacak. (15.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-TBMM Başkanvekili Sn. Yaşar Tüzün'ün Yeşil Artvin Derneği Üyelerini Kabul edecek. (Saat:12.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30-15.00-16.30) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçlarında Bursaspor-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Atiker Konyaspor, İstanbulspor-Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00-18.00-20.30)

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi 11. haftasında Beşiktaş Sompo Japan-CEZ Nymbruk ve UNET Holon-Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-22.00)

-Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Galatasaray Odeabank sahasında İspanya'nın Herbalife Gran Canaria takımı ile karşılaşacak. (Saat:20.15)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.