Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Gündemde Bugün-17 Kasım 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5. Muhtarlar Çalıştayı’na, Çorlu Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi’nin temel atma törenine,  Tekirdağ Atatürk Spor Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle buluşacak. (Saat:11.00-13.30-15.00-16.00)

BAKAN ELVAN ANKARA VE ADANA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Kabul Salonu'nda Ekonomik İşbirliği Teşkilatı ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın 23. Yürütme Kurulu toplantısına katılacak, Adana'da Türk-Amerikan İşadamları Derneği Sanayi Zirvesine katılacak, TÜİK Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret edecek, Çukurova Kalkınma Ajansı Konferans Salonu'nda Güney Adana Projesi programına katılacak, Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu ile toplantı yapacak ve Türk-Amerikan İşadamları Derneği Sanayi Zirvesi yemeğine katılacak. (Saat:10.00-14.00-14.30-16.00-17.00-19.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı İnşaatında incelemede bulunacak ve basın açıklaması yapacak. (Saat:10.15)

BAKAN ÖZHASEKİ ALMANYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Almanya’da düzenlenen İklim Değişikliği 23. Taraflar Konferansı’nda (COP23) Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı Harsh Vardhan ile görüşecek.
 

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, WYNDHAM Otel'de Kadın Girişimciler ile Büyüyen Türkiye; Yeni İmkanlar, Yeni Ufuklar Konferansına katılacak. (Saat:09.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bütçesi görüşülecek. (10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, HDP Şırnak Milletvekili Aycan İrmez basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri araştırması verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 23. Yürütme Kurulu Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ı ziyaret edecek, Geylani Camii açılışı ve Cuma Namazı, Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.30-14.30)

SPOR

-Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor karşı karşıya gelecek.

-TFF 1. Lig'de 12. hafta açılış maçında Ankara 19 Mayıs Stadyumunda MKE Ankaragücü- Denizlispor karşı karşıya gelecek.

-Basketbol THY Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.