Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Gündemde Bugün-17 Mayıs 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çırağan Sarayı'nda Dünya Telekomünikasyon ve Bilgi Toplumu Günü etkinliklerine ve gala yemeğine katılacak. (Saat:09.30-19.30)

BAKAN ÇELİK İSTANBUL'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Conrad Otel'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Tarım Bakanları II.Toplantısına ve Swissotel the Bosphorus'ta Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik şirketlerinin tanıtım etkinliğine katılacak. (Saat:10.00-16.30)  

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB'da 4. Grup Gümrük Bölge Müdürleri Toplantısı'na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ
-
Genel Kurul’da, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnceleme Raporu, Eskişehir H ve T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlan İnceleme Raporu, İstanbul Çocuk Eğitimevi ile Ümraniye E ve T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlan İnceleme Raporu, Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnceleme Raporu, Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnceleme Raporunu görüşmek üzere toplanacak. (10.30)
-Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK), Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (TÜRK EĞİTİM SEN), Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneğinin sunumları için toplanacak. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol , Isparta Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan,  CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan Basın Toplantısı düzenleyecekler.  (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30)

DÜNYA-DİPLOMASI
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.

GÜNCEL
-Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Genel merkezinde besğn toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)
-Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç, Kocaeli Sanayi Odasında gerçekleştirilecek olan olağan meclis toplantısına katılarak, “Yeni YÖK” yönetimi olarak son üç yıl içerisinde yükseköğretim alanında gerçekleştirdikleri birçok projeler ve yenilikler hakkında bilgi verecek, “Üniversite-Sanayi İşbirliği” ve “Sanayi Doktorası” konularında da açıklamalarda bulunacak. (Saat:11.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.45)
-4. İslami Dayanışma Oyunları, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam ediyor.(Saat:10.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.