Gündemde Bugün-18 Haziran 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında Samsun Mitingi, 19 Eylül Stadyumu'nda Ordu Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.30-16.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Bağcılarda Halka hitap edecek, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde Doğu ve Güneydoğu Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri ile bir araya gelecek, İzmir Bayraklıda Halka Hitap edecek. (Saat:13.45-15.00-20.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkkale'de STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşacak. (Saat:14.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sandıklı Akharım Programına, Sandıklı Bayramlaşma Programına, Sandıklı Mitingine, Başmakçı Programına, Dazkırı Programına ve Evciler Bayramlaşma Merasimine katılacak. (Saat:10.00-11.00-12.00-15.00-16.00-17.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Perakende Satış Endekslerini ve Mart ayı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası F Grubunda İsveç-Güney Kore, G Grubunda Belçika-Panama ve Tunus-İngiltere karşılaşmaları yapılacak. (Saat:15.00-18.00-21.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.