Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Gündemde Bugün-2 Ekim 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de Uluslararası Çamışma Örgütü (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısına katılacak, Uluslararası Çamışma Örgütü Genel Direktörü Guy Ryder'i kabul edecek ve Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.30-13.15-16.00)

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de 2-5 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çamışma Örgütü (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Slovenya Tarım, Orman ve Gıda Bakanı Dejan Zidan'ı kabul edecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök basın toplantısı düzenleyecek. (Saat11.00-11.30-12.00-12.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol FIBA şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka sahasında Macaristan'ın Alba Fehervar takımı ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.