Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Gündemde Bugün-21 Ekim 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi'nde Uluslararası Medeniyet Şurası Açılışına katılacak, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları zirvesine katılacak. (Saat:11.00-14.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ Atatürk Kültür Merkezi'nde Fırat Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Törenine katılacak, Yakup Kılıç kapalı Spor Salonu'nda Elazığ 6. Olağan Merkez İlçe kongresine katılacak, Kral Palas Düğün Salonu'nda Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya gelecek ve Elazığ Valiliğini ziyaret edecek. (Saat:11.30-13.00-14.30-16.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TED Ankara Koleji'nde 4. Kolejli İş Dünyası Zirvesine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Haymana Grannos Termal Hotel'de Mimar Sinan Mühendisler Birliği 2017 Zirvesine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimine katılacak, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu'nda Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında fidan dikimine katılacak, Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe kongresine katılacak. (Saat:10.00-11.30-15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kirz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 9. haftasına 3 karşılaşma ile devam edilecek. Osmanlıspor-Kardemir Karabükspor, Teleset Mobilya Akhisarspor-Gençlerbirliği ve Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçları oynanacak. (Saat:14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Ligi'nde Denizlispor-Adana Demirspor, İstanbulspor-Altınordu, Gaziantepspor-Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-13.00-19.30)

-Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2. haftasında Nilüfer Belediyesi-Çanakkale Belediyesi, İlbank-Galatasaray, Eczacıbaşı VitrA-Beşiktaş, Fenerbahçe-Halkbank, Seramiksan-Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vakıfbank-Beylikdüzü Voleybol İhtisas karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-15.00-16.00-16.00-16.30-17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.