Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Gündemde Bugün-23 Ekim 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Malta Büyükelçisi Carmel Vassalo ve Yunanistan Büyükelçisi Petros Mavoridis'in Güven Mektuplarını ayrı ayrı kabul edecek,Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Casim El Sani’yi kabul edecek ve AK Parti Genel merkezinde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00-14.00-14.45-16.15-17.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık edecek, ve AK Parti Genel Merkezi'nde, partisinin MYK toplantısına katılacak. (Saat:11.00-17.30)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ 14. Bölge Dragos Eğitim Tesisleri’nde 5. Uluslararası Kum ve Toz Fırtınaları Çalıştayı’na katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÖZLÜ’NÜN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 8. Kat Toplantı Salonu’nda Model Fabrika İmzaTöreni’ne katılacak (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN KAHRAMANMARAŞ’TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret edecek. (Saat:10.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu basın toplantısı düzenliyor. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2017 ayına ilişkin Tüketici Güven Endeksi'ni açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kirz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'de 9. haftası Beşiktaş ile Medipol Başakşehir maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Liginin 3. haftası Eskişehir Basket-Anadolu Efes müsabakasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.