Gündemde Bugün-23 Mayıs 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  Başbakan Binali Yıldırım’ı,  MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Kabul  edecek ve Eski Milletvekilleri ile iftar edecek. (Saat:14.00-15.30-20.10)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek ve ATO Congresium'da Geleneksel MÜSİAD Ankara İftarına katılacak. (Saat:14.00-20.10)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MEB Başöğretmen Salonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı ile Alman Kalkınma Bankası Arasında İmzalanacak Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim-II Projesi Ek Fon İmza Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı İstasyonu'nda Gebze-Halkalı Banliyö Hattı Test Sürüşü, Kazlıçeşme İstasyonu'nda Gebze-Halkalı Banliyö Hattı Basın Açıklaması yapacak ve Piri Reis Üniversitesi Fahri Doktora Törenine katılacak. (Saat:11.45-13.00-15.00)

BAKAN EROĞLU NİĞDE VE AKSARAY'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine, Sahur Programına katılacak, Niğde Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Niğde Belediyesini. AK Parti Niğde İl Başkanlığını Ziyaret edecek ve Esnaf Ziyaretinde bulunacak. (Saat:01.00-02.30-11.30-12.30-13.00-13.30)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Erzincan ve Sivas'ta Miting düzenleyecek. (Saat:14.00-17.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Tahincioğlu BSL Play-Off Çeyrek Final serisinde Beşiktaş Sompo Japan-Banvit ve Fenerbahçe Doğuş-Sakarya Büyükşehir Basketbol maçları oynanacak. (Saat:18.15-20.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.