Gündemde Bugün-24 Ocak 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Kara Harp Okulu HGM Atlas ve HGM Küre Uygulamalarının Tanıtılması Törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Malta Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca’yı Resmi Törenle karşılayacak, Başbaşa Görüşme, Heyetlerarası Görüşme, Malta Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca ile ortak Basın toplantısı düzenleyecek ve Konuk Cumhurbaşkanı onuruna Resmi yemek verecek. (Saat:12.00-16.00-16.15-17.15-18.00-18.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur Mumcu Sokağı’nda Uğur Mumcu Anma Törenine katılacak. (Saat:12.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu’nda Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Anadolu Hotel’de Kamu-Sen Tarafından Düzenlenen “Endüstri 4.0 Ve Sendikaların Geleceği” Programına katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmalarında Hatayspor-Medipol Başakşehir, Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe-Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-18.00-20.30) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.