Öne Çıkanlar istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı 16 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti

Gündemde Bugün-25 Eylül 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

- Irak Federal Mahkemesinin anayasaya aykırı olduğunu açıkladığı ve Türkler ile Araplar'ın boykot ettiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Swissotel-İstanbul'da Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısına katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda Trafik Genel Eğitim Planı Çalıştayı'na katılacak.  (Saat:09.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Sektörel Güven endekslerini, Ağustos 2017 Konut Satış İstatistiklerini ve 2016 Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması Bölgesel sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, The Marmara Taksim Otel'de Türkiye-Azerbaycan örneğinde İslam Dayanışma Sempozyumuna katılacak ve Beyoğlu Hasköy Fatih Kur'an kursunda Kur'an Kursları 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine katılacak. (Saat:09.00-14.00)

SPOR

-Süper Lig'in 6. hafta kapanış maçında Osmanlıspor-Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası C Grubu son maçında Bakü'de Ukrayna ile karşılaşacak. (Saat:19.30)

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.