Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Gündemde Bugün-26 Aralık 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde TÜBİTAK ve TÜBA Ödülleri Törenine katılacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.00-15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği'ni ziyaret edecek. (Saat:10.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ’NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Sheraton Hotel’de Ülkemizin sosyal, siyasi ve ekonomik gündemini değerlendirmek amacı ile düzenlenen Geleneksel Kahvaltılı Sohbet Toplantısında basınımızın Ankara Temsilcileri ile bir araya gelecek. (Saat:10.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA’DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi - TOBB Ticaret Odaları Konseyi Müşterek Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, SGK Başkanlığı Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda  Sosyal Güvenlik Kurumu 5. Olağan Genel Kuruluna katılacak. (Saat:10.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Göç Ve Uyum Alt Komisyonunda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. Mehmet AKARCA ile Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) temsilcileri dinlenecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, TBMM Katip Üyesi Burcu Köksal, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Sosyal koruma İstatistiklerini ve Aralık ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Aralık ayı İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini, İmalat Sanayi Kapatise kullanım oranını açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi 11. Haftasında OGM Ormanspor-Canikli BLD., Gündoğdu Adana Basketbol-BOTAŞ, İstanbul Üniversitesi-Bellona Kayseri Basketbol, Çukurova Basketbol-Beşiktaş, Galatasaray-Mersin BŞB, Fenerbahçe-İzmit Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. (Saat:16.00-18.00-18.00-18.00-19.00-20.00)
-Voleybolda, AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. etap rövanş karşılaşmalarında İstanbul BBSK – İnegöl Bld. İle Fenerbahçe – Jeopark Kula Bld. Karşı karşıya gelecek. (Saat:17.00-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.