Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Gündemde Bugün-26 Haziran 2019 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı Kabul edecek ve Esenboğa Havalimanı'ndan  Osaka’ya Hareket edecek. (Saat:16.30-19.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Toplantısı yapılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Ulaşım ve Dağıtım Tesisleri için Deprem Yönetmelikleri Hazırlanması Çalıştayına, Ankara Otel- YHT Garı'nda Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Harekete Geçme Çalıştayına katılacak. (Saat:09.45-11.00)

BAKAN AKAR BRÜKSEL'DE

-Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılacak. 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Milli Eğitim Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi görüşülmeye devam edecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Göç Ve Uyum Alt Komisyonunda; Suriyeli sığınmacı çocuklara verilen rehabilitasyon hizmetleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yetkilileri dinlenecek. (Saat:11.00)

-ALS, SMA Ve Benzeri Hastalıkları Araştırma Komisyonunda; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sunumu, Türk Tabipleri Birliği Sunumu, Türk Nöroloji Derneği Sunumu, Uzm. Ecz. Burcum Uzunoğlu'nun Sunumu, Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği Sunumu, Nadir Hastalıklar Ağı Temsilcileri Sunumu dinlenecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Sinema ve Tiyatro İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2019 Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nda Uganda - Zimbabve, Mısır - Demokratik Kongo ve B Grubu'nda Nijerya - Gine maçlarıyla devam ediyor. (Saat:20.00-23.00-17.30)

-Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ankara Taha Akgül Spor Salonunda devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.