Gündemde Bugün-27 Mayıs 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı'nda Isparta Mitingi, Balıkesir Stadyumu'nda Balıkesir Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Hükümet Meydanı'nda Isparta Mitingi, Balıkesir Stadyumu'nda Balıkesir Mitingine katılacak. (Saat:14.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Sanayi Odasını, Eskişehir Ticaret Borsasını, Eskişehir Ticaret Odasını, Eskişehir Esnaf Odasını ziyaret edecek, İftar Öncesi konuşma ve Anemon Otel'de İftar Programına katılacak. (Saat:13.30-15.00-16.30-18.00-19.00-19.30) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkücü Şehitleri Anma Günü programına katılacak. (Saat:12.05)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı Bağlantı Yolları Şantiyesinde İncelemede bulunacak, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Ziyaret edecek, Gaziler Parkı- Turgut Özal Stadı- Esenyurt'ta Kars –Ardahan-Iğdır İftar Buluşmasına katılacak, Hz. İmam Hasan’ın Doğum Günü Programına katılacak. (Saat:15.30-19.00-20.26-21.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Menderes İlçe Turu, Ödemiş İlçe Turu, Kemalpaşa İlçe Turu, Bergama İlçe Turu, Aliağa İlçe Turu ve Çiğli Ahmet Taner Kışlalı Parkı Açılışına katılacak. (Saat:11.00-13.00-15.00-17.00-18.30-19.30)

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI KARAMOLLAOĞLU'NUN PROGRAMI

-Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, ATO Congresium'da "Türkiye Vizyonu ve Aday Tanıtım" Programına katılacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fatih Camii'de “6. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” ödül törenine katılacak. (Saat:12.00)

SPOR

-A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İran ile 28 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da oynanacak hazırlık maçı öncesi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:17.00)
-İran Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Türkiye ile yapacakları özel maç öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:17.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında TOFAŞ ile Anadolu Efes, karşı karşıya gelecek. (Saat:18.15)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.